Vatten, struktur och kärlek – RFMS074

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/total_makt_RFMS074.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Det här är en berättelse om att simma i okända vatten, där varje simtag skapar en riktning från kaos och en rörelse mot en struktur av kärlek och tydlighet.

Berättelsens huvudrollsinnehavare är två Individer som föds ur en rädsla av att inte få ha den andra. Att riskera att mista leder till skapandet av en struktur som räddar dem båda och kärleken de har för varandra.

Likt den tunna skiljelinjen mellan Yin och Yang, så förenar strukturen kaos till ordning och där helheten blir en stabilitet i varje nytt simtag som tas. Regler omvandlas till tydlighet, tydlighet omvandlas till kärlek och omtanke.

Kärlek och omtanke blir till en ram som omgärdar hela deras tillvaro.

Det är svårt att tro att avsaknaden av makt i en relation kan leda till något så märkligt som en känsla av frihet. De flesta slår ifrån sig tanken med att en sådan relation, där en part inte har någon kontroll överhuvudtaget, är uttryck för någonting destruktivt.

Men för vissa människor är makt och kontroll något som skapar en oro eller ett ständigt sökande efter någon som klarar av de utmaningar man erbjuder som individ. Man önskar att någon annan tog total kontroll och makt över den egna individen för att tillsammans få möjligheten att skapa ett lugn inom sig.

Det här är berättelsen om Kinky Mr T och Kinky Mrs A som har valt att leva i en relationsform där en part har total makt över den andre, Total Power Exchange, och hur deras resa startade – Ett simtag i taget.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/