Sommaren är BDSM-kulturens högtid – RFMS064

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/Sommar_RFMS064.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Den dystra skandinaviska vintern har äntligen släppt sitt grepp om vårt avlånga land, sommaren är här!

Det svenska vemodet och tungsinnet, till följd av kyla, snö och mörker, är som bortblåst.

Solen står högt i skyn och värmen omfamnar våra annars så stela kroppar och människor öppnar upp sina sinnen som aldrig förr – Vinterjackor åker av och vi strålar upp både fysiskt och mentalt i takt med ljuset.

Kåtheten sipprar mellan våra fingrar och vi hoppas på ett skönt sommaräventyr mest hela tiden och för oss som BDSM-utövare så ökar mängden aktiviteter runtom i landet.

Pridefestivalerna avlöser varandra och antalet fester kan göra det svårt för den mest hugade BDSM-räv att välja vad man faktiskt vill gå på. Människor längtar till svenska BDSM-kulturens ögonstenar, våra sköna sommarläger där semester, smisk och pisk samsas om att förbruka sensommarkvällens fagra timmar.

Det kanske är så att BDSM-utövande är mer säsongsbetonat än vad man tror?

Åsiktsmaskinen i Röster från Mörka Sidan känner av sommaren och då finns det ju all anledning att prata om vad den sommaren innebär för den som är BDSM-utövare och vad det innebär för BDSM-kulturen.

Med sommaren kommer även den klassiska frågeställningen som i huvudsak handlar om huruvida det är lämpligt att utöva BDSM på stan, mitt ibland alla vaniljmänniskor. Panelen delar därför med sig av sina åsikter och goda råd i frågan samtidigt som man delar med sig av sina tips på vilka aktiviteter man kan arrangera tillsammans med sina vänner under sommaren.

Vill du veta vad den svenska BDSM-kulturen har att erbjuda under sommaren och var du hittar alla sommaraktiviteter, då skall du ta på dig lurarna och lyssna på det här avsnittet av Röster från Mörka Sidan.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/