Sommaren som gått, stort och smått – RFMS031

Röster från Mörka Sidan - En Svensk Podcast om BDSM

 

[zoomsounds_player source=”http://traffic.libsyn.com/islandofpain/Sommaren_som_gtt_stort_och_smtt_-_RFMS031.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Sommaren 2015 är över och Röster från Mörka Sidan, Sveriges största podcast om BDSM, är tillbaka i dina öron.

Det har varit en hektisk tid för medlemmarna i “Åsiktsmaskinen”, uppträdanden, fester och workshops har varit några av aktiviteterna som har tagit upp deras tid, men nu är det dags för en ny säsong med rykande färska och utmanande avsnitt av Röster från Mörka Sidan.

Semester under sommaren är ett ord som känns ganska avlägset för medlemmarna, som i det här avsnittet summerar allt som har hänt under sommaren. Mister-A berättar om sitt deltagande i BDSM- och suspension-läger och han delar även med sig av sina erfarenheter efter att ha arrangerat en workshop i whip cracking tillsammans med Alex Cobra, en av världens främsta experter på att använda single tails i en BDSM-kontext. Hex berättar om sin ovilja att få köttkrokar genom ryggen och hur det är att uppträda på en scen som lutar. Mistress Bambi kommer att få en ny roll inom “kinkypod”-konceptet och hon berättar vad denna nya roll innebär och Sinatra delar med sig av sina adrenalinstinna korregeringar som han fick tillämpa under Pride-festivalen i Stockholm i samband med en paneldiskussion om undergivenhet.

Stora delar av åsiktsmaskineriet deltog även under sommaren i aktiviteterna runt Club Abzint genom att bidra med olika event och ett stor tack till Renker och crew som gjorde detta möjligt. Erfarenheterna från sommarens Abzint diskuteras och även hur framtiden ser ut för kommande Abzint-fester.

I det här avsnittet av “Röster från Mörka Sidan” tar panelen även upp:

  • Vad bör man tänka på innan man ger sig på ett “BDSM-performance”?
  • Varför är Helsingborgs pubträffar så bra?
  • Hur var premiären för BDSMinstitutet och vilka aktiviteter väntar framöver?
  • Vad var det som var så skrämmande med dokumentären “Sextemplet”?

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera