Pride Special 2016: Fruntimmer – RFMS053

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/Fruntimmer_RFMS053.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Under en varm och solig sensommardag i slutet av juli fick Röster från Mörka Sidan möjligheten att genomföra ett par intervjuer från scenen i Kinkykvarteret under Stockholm Pride 2016. En av dessa intervjuer var med den tänkande och analyserande BDSM-utövaren “Fruntimmer”.

I intervjun berättar hon med en brutal ärlighet och sårbarhet om sin resa och hur smärtsamma upplevelser har fått henne att växa som människa.

Hon delar med sig av sin uppväxt, sin otrohet och sin svårighet att säga nej.

Det är kanske lätt att se detta, i rollen som utomstående betraktare, som svagheter men i Fruntimmers fall har hennes svagheter blivit hennes styrkor. Genom självanalys och en stark vilja att möta sina rädslor har det vuxit fram en stark och självmedveten BDSM-utövare som mer än gärna delar med sig av sin upplevelse inför en publik så att vi andra kan lära sig något av hennes erfarenheter.

Genom att ta ansvar för sig själv och sitt eget välbefinnande så kan man växa, även när det känns svårt – Det är Fruntimmer ett levande bevis på.

Fruntimmer berättar också med glädje inför publiken i Kinkykvarteret under Pride 2016 om den lekfullhet som hon har funnit efter sin omstart. Det handlar mer om att finna ett naturligt flöde och en dynamik mellan människor än att leva upp till en specifik roll som så ofta definieras av beskrivningarna Dominant och undergiven.

Så slut ögonen, dröm dig tillbaka till sommaren och den stämning som råder i Kinkykvarteret under Pride 2016.

För nu låter vi Fruntimmer ta plats den plats som hennes berättelse förtjänar.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/


2 responses to “Pride Special 2016: Fruntimmer – RFMS053”

  1. Beskrivningen “brutal ärlighet” är bara förnamnet.
    En sådan vacker ärlighet och självkännedom som Fruntimmer återger är tyvärr allt för sällsynt idag.
    Min totala respekt för hennes vägval och tankar
    /Benoit

  2. Jag känner mycket gemensamt med Kerstin. Nybörjre som tror jag bäst beskriver mig själv ungefär som ibland passivt undergiven ( försiktigt tex inleda med fjäderberöring., ibland dominant light ( ganska passiv, men gillar att bli mycket artigt, korrekt, uppassad. Att känna jag är attraktiv o värdefull. Jag är som sagt nyfiken nybörjare o kan inte begreppen som används inom bdsm. Tack vare kerstins podintervju förstår jag man inte måste inte vara antingen eller o man kan vara lite light o nybörjsre