Morgana, i Sadistens Spår – BDSM003


Det finns människor befinner sig på en ständig upptäcktsresa, en resa där dom besöker mänsklighetens djupa snårskog för att samla på nya upplevelser och människor.

Morgana är en sådan upptäcktsresanden.

Hon är en stark gren som vuxit ut från den svenska BDSM-stammen. Hennes roll som ständig arrangör och mentor inom den Skånska BDSM-scenen har skapat många nya skott som vuxit fram ur de initiativ som hon varit involverad i. GODIS, Ztallet och Boum Bizarre några är exempel på kreationer som bär Morganas signatur.

Morgana började sin BDSM-bana som undergiven, men i sin tidigare relation med Sir Sparehawk så blev det tydligt för henne att hon ville leda och att hon ville tillfoga smärta och med hjälp av sin dåvarande partner så påbörjades en ny del av den ständiga upptäcktsresan.

Hon följde med på resor, tillsammans med Sir Sparehawk, där målet var att träffa och Dominera undergivna män som satt längs väggarna obskyra klubbar och väntade på att få träffa en riktigt sadist. Hon fick hjälp att skapa nya leksaker för att skapa nya upplevelser för de som hon valde att ha utlevnad med samtidigt som hon samlade på sig Dominanta medmänniskor som hon kunde utväxla idéer med – Människor som blev centrala för hennes personliga resa.

Morgana definierar sig numera som sadist, en definition som inte varit oproblematisk i alla lägen. Som sadist har hon ett inre monster som hon låst in väl i en bur, men som tillåts ge henne energi i de lägen när det behövs. Morgana är helt enkelt inte bara en sadist, utan en väldigt medveten sådan genom den kontakt som hon har med sitt inre jag.

Just nu styr Morgana sin upptäcktsresa genom nya vatten tillsammans med sin flock som hon värnar om med en ständig medvetenhet och med en tydlig känsla för flockmedlemmarnas behov. Hennes sätt att styra  kännetecknas också av en återkommande utvärdering av sig själv och de beslut som hon tar löpande.

Morgana är en sadist med ett stort hjärta för sin flock, för de människor som hon samlat på sig under årens lopp och som står henne nära.

Hon är människa som styrs av omtanke, värme och som lämnar ett tydligt spår av påverkan efter sig. Ett spår där fårorna är djupa av erfarenhet och ständigt närvarande BDSM.

Hon är vad vi kallar en BDSM-Människa.

Prenumerera på “BDSM-Människor” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera


One response to “Morgana, i Sadistens Spår – BDSM003”