Min mamma väckte min masochist – RFMS061

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/Perverstkatluder_RFMS061.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Perverstkåtluder är en person som vet hur man tar plats, ett utrymme hon har förtjänat och äger med stolthet. Hon är en masochist och undergiven kvinna som har fått möjligheten att möta sig själv flera gånger om under sin resa där hon utvecklats till den hon är idag. Hon berättar om den sorg som finns i att ha en sexualitet som är ovanlig och den dubbla sorgen i försöka hitta någon som vill gå så pass långt som hon har behov av att göra.

Som masochist har Perverstkåtluder gjort en resa som stundtals bestått av destruktivitet, men även en glädje i att upptäcka sig själv och de egna behoven. Med en brutal ärlighet så berättar hon om upplevelser som bestått av rädsla och oväntade resultat, speciellt när man utsätts för saker som man inte vill utsättas för – Men som har varit nödvändiga för henne för att den masochist som hon har inom sig skall utvecklas.

Det finns även en värme och glädje när Perverstkåtluder berättar om sin barndom där hennes mamma visade Spankworld för henne och när hon återger vilka värderingar hennes mamma har lärt henne.

När man lyssnar på Perverstkåtluders berättelse så slås man av hur viktigt det är att vara stolt över den man är, trots att man sticker ut, och man inser att acceptera sig själv betyder allt, trots att man vill göra saker som alla andra inte vill göra.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/