I huvudet på Mister-A – RFMS046

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/Mister-A_RFMS046.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Som Dominant så har Mister-A gjort en personlig resa genom relationer och erfarenheter.

Det har varit en resa som varit kantad av situationer där han logiskt och noggrant har varit tvungen att förhålla sig till sin läggning och sina egna krav. Att komma fram till att man inte kan eller vill leva i en relation utan en närvarande maktförskjutning är både en begränsande och befriande lärdom på en och samma gång. Det är en befrielse att veta, klart och tydligt, vad man önskar av sina relationer och begränsande på grund av att det gör urvalet av potentiella partners betydligt mindre.

Mister-A återger en jordnära syn där det, för honom, är viktigare att gå efter kvalité i relationer snarare än kvantitet.

Han ser sig själv som en oromantisk person, men som är passionerad i sin noggrannhet, och med bägge fötter på jorden.

Följ med på en resa in i huvudet på Mister-A, där han ärligt berättar om hur han har kommit fram till den punkt där han befinner sig idag och hur han har vuxit som Dominant. Självreflektion samt utbyte av åsikter och erfarenhet är viktiga komponenter i en sådan utveckling. Dialogen genomsyrar hans relationer och allt som han företar sig.

Som Dominant så har han även ett passionerat intresse för olika typer av piskor, vilket visar sig i hans omfattande samling av piskor. En samling som han mer än gärna berättar om, där varje piska har sitt eget väsen och sin egen betydelse.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera