BDSM Utomhus i Sommarnatten – RFMS030

Röster från Mörka Sidan - En Svensk Podcast om BDSM

BDSM utomhus är något som hör sommaren till då värmen både påverkar kropp och själ.

Samtidigt så finns det en del saker att tänka på innan man kastar sig ut i närmsta park för att piska sin partner och utöva BDSM utomhus. Åsiktsmaskinen diskuterar detta tillsammans med en hel del andra avslappnade ämnen.

RFSU har nyligen avslutat sin kongress och Hex delar med sig av sin inställning till ordet “klittra”. Åsiktsmaskinen funderar, tillsammans med Hex, på vilka könsord som man har växt upp med och sexualupplysning under 80-talet.

Panelen får också frågan om vad man skall göra under sommaren, vilket innebär Club Abzint, Pride och 24/7-dagar.

BDSMinstitutet är också något som panelen tar upp eftersom det skapat diverse mytbildningar på Darkside och, återigen, dumheter i form av “riktiga” outningar på Facebook. Syftet med BDSMinstitutet förklaras och sen gör panelen klart för hur man ser på fenomenet med att information om namn och nick anses som allmängiltig information.

I det här avsnittet lottas det även ut 2 biljetter till Club Abzint som äger rum 21 – 22 augusti, lyssna noga för att få reda på hur ni gör för att vara med i tävlingen.

Åsiktsmaskinen har bestämt att man behöver stoppa kugghjulen under högsommarvärmen och därför tar man ett uppehåll fram till september. Känner man för att kontakta panelen, så går det bra att skicka ett mail, skicka ett röstmeddelande eller skriva en kommentar på Facebook.

Därför vill vi, i panelen, passa på att önska er alla en riktigt skön sommar och vi hoppas att vi träffar någon av våra uppskattade lyssnare under Pride, Club Abzint eller 24/7-dagar.

I det här avsnittet av “Röster från Mörka Sidan” tar panelen även upp:

  • Är det olämpligt att utöva BDSM utomhus?
  • Förslag på aktiviteter om man vill syssla med BDSM utomhus?
  • Vad skall man tänka på om man skall öva med en elak piska?

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension hos någon av dom.

Prenumerera