Våld, njutning, Let’s Dance och jämlikhet – RFMS062

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/Lets_Dance_RFMS062.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

BDSM befinner sig i ett gränsland…i en skymningzon där moral, etik och djurisk lust möts i en brännpunkt i vilken människor frivilligt valt att bortse från gällande normer och konventioner.

Tillsammans så hyllar de rätten åt att få göra som man själv önskar samtidigt som de kastar sig in i friheten att få göra precis som man vill med sin egen kropp. Den fysiska representationen av kroppen blir, när den utsätts för smärta och njutning, ett verktyg för att nå annars så oåtkomliga vrår i det mänskliga sinnet.

För en utomstående betraktare framstår det som galet att ägna sig åt att bli plågad, att plåga, att dominera eller att bli dominerad under frivillighetens fana, en iakttagelse som ofta följs av en fråga från den kritiska betraktaren: “Varför vill du utsätta dig för sådana galenskaper!?”

För den som har upptäckt friheten som döljer sig i bokstäverna B D S och M är svaret lika starkt som det är tydligt.

“För att det är det enda sättet jag kan känna att jag är mig själv”

Åsiktsmaskinen uppmärksammade Anja Pärsons uttalande om BDSM i TV-programmet Let’s Dance, där hon gjorde klart att hon ansåg att BDSM och Fifty Shades of Darker inte representerar “go’ och fin kärlek”. Inte helt oväntat så håller Åsiktsmaskinen inte alls med om detta, något märkliga, uttalande och därför berättar Åsiktsmaskinens medlemmar öppet och ärligt om sina personliga drivkrafter bakom BDSM-utövandet och att det är något som utgör ett stort behov.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/