BDSM-utövare vill ha julklappar – RFMS069

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/julklappar_RFMS069.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Så har vi kommit till en av årets största högtider – Julen!

I bland BDSM-utövare har julen en speciell plats i våra hjärtan. Det är då vi, i julens givmilda anda, klappar till varandra samtidigt som vi ser till att julbaken får den där rätta nyansen av rött.

Kärleksfulla som vi är så delar vi med oss av ömsint förnedring, omhändertagande makt och smakfull undergivenhet.

Men när det lackar mot jul så våndas också en del även över uppgiften att hitta julgåvan till den inbitne och perverterade BDSM-utövaren. Skall det vara en träslev som lämnar sköna märken eller den kulturella djupdykningen som Fifty Shades of Grey erbjuder?

För när snön ligger vaken, så är det endast Lädertomten som är vaken.

Det här avsnittet av Röster från Mörka Sidan kommer att handla om BDSM-julklappar som kan skapa både glädje och smärta.

Åsiktsmaskinen delar frikostigt med sig av sin syn på om det skall vara julklappar som återspeglar BDSM-kultur eller som skall vara till nytta i BDSM-sessionens hantverk. Charmbomb, Mister-A, Sinatra och Fruntimmer funderar på vad de själva önskar under granen. Är det pervertibles som gäller eller är det viktigt med BDSM-julklappar som är “in your face”?

Hur gör man om vill ge bort en BDSM-julklapp under släktens julfirande, speciellt om mottagaren inte är öppen med sin läggning?

Frågorna är många och det är Åsiktsmaskinens förhoppning att den svarar, diskuterar och vänder ut och in på alla möjliga funderingar som kan dyka upp när man skall handla julklappar till en BDSM-utövare.

Åsiktsmaskinen ger även exempel på BDSM-julklappar i form av seriealbum och dokumentärfilmer.

Om man nu, mot all förmodan, skulle vara trött på julen och allt som hör till så finns det även en möjlighet att ta del av andra ämnen som inte har med BDSM-julklappar att göra. Sperma i ögat, brännmärkning och Göteborgs största säng är några av dem.

Som vanligt så ifrågasätter vi oss själva, utmanar självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/