Att möta en BDSM-utövare via nätet – RFMS054

Röster från Mörka Sidan

 

[zoomsounds_player source=”https://traffic.libsyn.com/islandofpain/via_internet_RFMS054.mp3″ config=”skinwavewithcomments” waveformbg=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubbg_RFMS_Ver_1.png” waveformprog=”https://www.kinkypod.com/wp-content/plugins/dzs-zoomsounds/waves/scrubprog_RFMS_Ver_1.png” autoplay=”off” cue=”on” enable_likes=”off” enable_views=”off”]

 

Att möta en BDSM-utövare via nätet är något som engagerar människor på olika sätt i diskussioner och guider i ämnet finns det gott om, ungefär lika många som det finns tankar och idéer om hur saker och ting skall vara.

Vi har i tidigare avsnitt diskuterat de brister som finns med guider och hur de förenklar och generaliserar på ett felaktigt sätt kring något som ofta är väldigt komplicerat.

Vi har också, väldigt ofta, ställt oss i motpol till internet där vi påpekat hur viktigt det är med verkligheten, så till den milda grad att vi ibland har upplevts som teknikfientliga. Så är dock inte fallet, vi älskar internet och drar mer än gärna nytta av vad det har att erbjuda i form av nya möten och relationer.

Vi fick en fråga från en av våra lyssnare, TheInnocentGirl, som lyder så här:

”Hej! Skulle inte ni kunna ta upp hur man ska agera när man vill träffa någon från nätet? Hur ska man veta att det är säkert att ta hem personen eller komma hem till denne? Vilka personlighetsdrag man ska undvika?”

I det här avsnittet kommer inte Åsiktsmaskinen att ge några generella råd kring hur man gör när man väljer att möta en BDSM-utövare via nätet, utan man kommer att prata om hur man själv har gjort när man valt att träffa en BDSM-utövare via nätet för lek och vad man har tänkt på.

Sen får du som lyssnar själv välja vad som fungerar för dig när du själv väljer att möta en BDSM-utövare via nätet för lek.

Vi har även två uppmaningar till våra lyssnare.

  1. Glöm inte att rösta på Röster från Mörka Sidan i den årliga tävlingen där Sveriges bästa podcast skall utses. Skynda skynda eftersom du bara kan rösta fram till och med söndagen den 27 november! Röstar gör du här: http://podcastpriset.daytona.se/halsa/roster-fran-morka-sidan
  2. Vi är alltid nyfikna på vad ni lyssnare sysslar med i samma ögonblick som ni lyssnar på Röster från Mörka Sidan, så ta gärna en bild på dig själv eller din omgivning när du lyssnar på våra fagra stämmor och lägg upp den på vår sida på Facebook, Ge oss en inblick i vad du gör.

Som vanligt så ifrågasätter vi självklara sanningar och påståenden som ofta görs till normer i den nätbaserade återspeglingen av BDSM.

Tycker du om att lyssna på våra poddar, så donera gärna en liten slant så att vi kan utveckla nytt och spännande material.

Donation

Prenumerera på “Röster från Mörka Sidan” via iTunes eller Stitcher och lämna gärna en ärlig recension.

Prenumerera

Vår sida på Facebook hittar du här.

https://www.facebook.com/rosterfranmorkasidan/